(472)

Leski

audiobook & e-book


Rakastava aviomies – vai sydĂ€metön tappaja?

Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvÀlle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien vÀlisiin mutkikkaisiin suhteisiin.

Jean on jÀttÀnyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hÀnen miestÀÀn epÀiltiin. HÀnellÀ oli liian kiire olla tÀydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensÀ rinnalla.

Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on vapaa kertomaan tarinansa niin kuin hÀn itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? EntÀ mihin totuuteen hÀn itse uskoo?

Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvÀlle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien vÀlisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllÀttÀvÀn nopeasti valheeksi.

Fiona Barton kouluttaa toimittajia ja on itsekin työskennellyt pitkÀÀn toimittajana ja uutispÀÀllikkönÀ Ison-Britannian suurimmissa sanomalehdissÀ. Cambridgessa syntynyt Barton asuu nykyÀÀn miehensÀ kanssa vuoroin Ranskassa ja vuoroin Englannissa.

Bartonin kolme ensimmÀistÀ teosta, journalisti Kate Watersista kertovat Leski, Lapsi ja EpÀilty ovat olleet huikeita menestyksiÀ, ja kirjoja on julkaistu jo 37 maassa. Tammikuussa 2023 suomeksi ilmestynyt Yksi meistÀ katoaa on Bartonin neljÀs psykologinen trilleri. Se aloittaa uuden sarjan, jonka pÀÀosassa on rikosetsivÀ Elise King.