(88)

Live Evil

audiobook & e-book


Raistola on rikospoliisi, jolla alkaa jo olla ikÀÀ. Viime aikoina hĂ€n on hengĂ€stynyt helposti ja kunto on muutenkin ollut huono. Oman terveydentilan tarkkailu kuitenkin unohtuu, kun paikallisesta virastotalosta löytyy ruumis. Ruumiista ei löydy minkÀÀnlaisia vĂ€kivallan merkkejĂ€ – mies vain makaa keskellĂ€ huoneen lattiaa tyyni ilme kasvoillaan. Kuka mies oikein on? Raistola ja hĂ€nen työparinsa Korpi eivĂ€t ehdi selvittÀÀ asiaa, sillĂ€ Raistola joutuu yllĂ€ttĂ€en sairaalaan. Sairaalassa Raistola saa tietÀÀ, ettĂ€ tuntemattomaan mieheen liittyvĂ€ rikostutkinta on siirretty heiltĂ€ pois ja aina Helsinkiin saakka. Mihin kuollut mies oikein liittyi? Asiat mutkistuvat entisestÀÀn, kun saman virastotalon katolta löytyy toinen kuollut mies...

"Live Evil" on palkitun kirjailija Kari Levolan hyytÀvÀ dekkari vuodelta 2019.

Raistola on rikospoliisi elÀköitymisen kynnyksellÀ. Kun Raistolan on aika jÀÀdÀ elÀkkeelle, hÀn ei kuitenkaan malta pysyÀ poissa rikostutkimuksista. MitÀ muuta sitÀ elÀkkeellÀ tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa?

Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. HĂ€n on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakĂ€sikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekĂ€ Arvid Lydecken -palkinnon.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: