(7)

Lotta Torvinen ja kuninkaallinen risteily

audiobook


Kymmenvuotiaan Lotta Torvisen pappa saa yllÀttÀvÀn kutsukirjeen Sirkus Linen risteilylle. Mukaan pakkautuu tietenkin koko Lotan perhe luksusmatkan kuvat silmissÀÀn. Tuskin alus on irronnut Turun satamasta, kun pappa jo ihastuu tax free -myymÀlÀssÀ lakupiippujen keskeltÀ löytyvÀÀn maailman vahvimpaan naiseen, Hillevi Habaan. Illan aikana Lotan ja hÀnen kaksoisveljensÀ Leevin salapoliisinvaistot herÀÀvÀt erikoisten sattumusten vuoksi, ja huomaamattaan Lotta ja Leevi sotkeutuvat asioihin, joiden paljastuminen ei kaikkia ilahduta.

Lotta Torvinen ja kuninkaallinen risteily jatkaa Elisa Niemisen humoristista ja jÀnnittÀvÀÀ kirjasarjaa hullunkurisesta Torvisen perheestÀ, joka seilaa tÀllÀ kertaa ItÀmerellÀ. Kirjasarja on suunnattu eskari-ikÀisille ja sitÀ vanhemmille.

Elisa Nieminen (s.1985) on forssalainen kirjailija, joka työskentelee myös kÀsikirjoittajana ja nÀyttelijÀnÀ sekÀ lasten esiopetuksen parissa. Nieminen tunnetaan Lotta Torvisesta kertovista lastenkirjoistaan, ja hÀnelle myönnettiin vuoden 2018 Forssan kulttuuripalkinto.