(5)

Luciferin lapset

E-book


Esa Vammerilla menee hyvin: nuorella miehellÀ on menestyvÀ putkifirma ja hurmaava vaimo, Tarja, joka on juuri saanut tietÀÀ olevansa raskaana. Tarja on löytölapsi, ja Esankin vanhemmat ovat kuolleet, joten oman perheen perustaminen tarjoaa nuorelle parille tilaisuuden rakentaa omanlaisensa perheen, jota he ovat molemmat kaivanneet.

ErÀÀnÀ sumuisena yönÀ Esa todistaa kuitenkin tragediaa PitkÀllÀsillalla. TÀstÀ alkaa pelottava ja hetki hetkeltÀ kiihtyvÀ tapahtumasarja, joka vie vÀÀjÀÀmÀttÀ kohti jotakin, jota Esa ei uskalla edes ajatella, saati sitten pohtia ÀÀneen. Miten odottavien Àitien sukupolvesta toiseen toistuvat hirvittÀvÀt painajaiset ja mystiset katoamiset liittyvÀt Esaan ja Tarjaan? Miksi heidÀn asunnossaan tuntuu rikin katku? Ullakolta löytyy Esan isÀn pÀivÀkirja, joka tarjoaa vastauksia, jotka eivÀt rauhoita Esan mieltÀ laisinkaan...

HÀmÀrÀn rajoilla on sarja selkÀpiitÀ karmivia kertomuksia, joista ei puistattavia kÀÀnteitÀ puutu.

Suomen Mr. Kauhunakin tunnettu Kari Nenonen (1949–2006) on suomalaisen scifi- ja kauhukirjallisuuden suurimpia nimiĂ€. Nenonen oli tuottoisa kirjoittaja, joka romaanien lisĂ€ksi kirjoitti muun muassa Jerry Cotton -rikoslukemistoa.