(20)

Luvaton avain

audiobook & e-book


Parikymppinen Emma perii upean tiilitalon auto-onnettomuudessa menehtyneeltÀ tÀdiltÀÀn. Uusi paikkakunta toivottaa Emman tervetulleeksi, eikÀ kulu aikaakaan ennen kuin nuori nainen on jo ystÀvystynyt useiden paikallisten kanssa. Erityisen tÀrkeÀ uusi tuttavuus on Henri, jonka hÀn tapaa polkupyörÀliikkeessÀ. HenristÀ muodostuu pian enemmÀnkin kuin pelkÀstÀÀn ystÀvÀ.

Idylli rikkoutuu, kun Emma saa tietÀÀ, ettÀ Henrin kuvaukseen sopiva mies on uhkaillut hÀnen edesmennyttÀ tÀtiÀÀn ennen tÀmÀn kuolemaa. LisÀksi Emman uudessa kodissa kÀyskentelee öisin joku, jonka ei pitÀisi olla siellÀ. VÀliaikainen turvapaikka löytyy paikallisen antiikkikauppiaan sohvalta, mutta tilanne ei ota rauhoittuakseen edes vÀlimatkan pÀÀstÀ...

Liittyykö öinen vierailija tÀdin kuolemaan? Voiko Henriin luottaa? Ja onko antiikkikauppias Sauli Kortman myöskÀÀn ihan tavallinen ihminen?

Anita Aure eli Anelma JÀrvenpÀÀ-Summanen (s. 1947) on suomalainen kirjailija. Kirjailijan työn lisÀksi Aure on työskennellyt muun muassa myös sihteerinÀ ja kustannustoimittajana.


Narrator: Jutta JĂ€rvinen
Duration: