(5)

Maskeballets Dronning

audiobook & e-book


Jeg vil smide min maskerede facade og lade dig komme helt tÊt pÄ mine inderste tanker og fÞlelser.

Der, hvor spiseforstyrrelse affÞdt af et destruktivt sind giver anvisninger pÄ at leve et liv fyldt af urimelige restriktioner og ukÊrlige handlinger.

Et sted, hvor tanker ikke frivilligt evner at respondere pÄ fornuften, men ynder at stagnere i mÞrket. Men ogsÄ hen til destinationen, hvor jeg vinder modet, bevarer hÄbet og bÊrer troen pÄ, at jeg kan bryde med mit mangeÄrige sorte sind.

Der, hvor jeg bliver sat fri og tager ansvaret tilbage.

En sort sky kan hÊnge over ens hoved sÄ lÊnge, at man nÊsten glemmer den. Et tankemÞnster bliver til vane. En ond spiral fÞdt. Gennem Ärtier forfulgte en spiseforstyrrelse Carina, men pÄ trods af utallige nederlag og selvmordstanker opgav hun aldrig kampen mod skyggesiden.

I Maskeballets Dronning beskriver Carina sin Ärelange rejse pÄ en meget rammende facon, der nÄr helt ind til ens hjerte. Bogen viser, at der er en vej ud af mÞrket og et hÄb for en bedre fremtid.

Om forfatteren

Carina Bruun Kristensen (f. 1980) er forfatter til selvbiografien Maskeballets Dronning. Carina er mor til datteren Zelina og sĂžnnen Alexander. Hun er gift med Morten og arbejder til daglig som erhvervsuddannet serviceassistent i socialpsykiatrien.