(0)

Maskinstickning med DesignaKnit

E-book


Den hÀr boken Àr tÀnkt att fylla glappet - lÀr dig sticka pÄ stickmaskin och samtidigt lÀra dig anvÀnda programmet DesignaKnit, oavsett om du Àr nybörjare eller om du just har skaffat din första elektroniska maskin. Eller om du bara Àr nyfiken pÄ vad programmet skulle kunna tillföra. HÀr finns beskrivning bÄde för Silver Reed och Brother men Àven för den Àldre typen av elektronik som mÄnga fÄr med nÀr de köper en begagnad maskin. Du fÄr lÀra dig om olika typer av kablar, tillbehör och hur du installerar programmet och fÄr det att fungera ihop med din maskin och den version av elektronik du har. Boken tÀcker Àven hur du kan anvÀnda programmet om du har en hÄlkortsmaskin. Du fÄr mÄnga alternativa sÀtt att anvÀnda DesignaKnit pÄ sÄ du kan vÀlja det som passar dig och din maskin.

Om du hör till dem som tvekar inför DesignaKnit pÄ grund av sprÄket finns hÀr hjÀlp med översÀttningar till svenska bredvid engelskan sÄ att du enklare kan börja anvÀnda programmet utan sprÄkförbistring.

Nina Mohss började med maskinstickning i början av 1990-talet och har sedan dess haft Ätskilliga maskiner i sin Àgo, utforskat det mesta av vad som finns av den Àldre typen av elektronik och stickar idag bÄde pÄ elektronisk Brother och Silver Reed. Redan pÄ 90-talet anvÀnde hon datorprogram som hjÀlp till stickmaskinen och skaffade DesignaKnit nÀr version 7 var aktuellt.