(76)

Med alle midler

audiobook & e-book


Med alle midler - en psykologisk thriller

’Med alle midler’ er en psykologisk thriller om en forskers ambitiĂžse, men manipulerende og egoistiske skyggeside, hvor midler som sex, lĂžgn, bedrag og mord tages i brug for at nĂ„ mĂ„let.

Beskrivelse:

Hun er ikke morder. Hun er problemlĂžser.

SĂ„dan opfatter den unge ambitiĂžse forsker, Sara Neuville, sig selv.

Indtil for ganske nylig sÄ alt lyst ud og formede sig, som hun havde planlagt det. Forskningsresultaterne sÄ lovende ud, hun var gift med sin drÞmmemand, og hun kunne nyde anerkendelsens blÊndende rampelys.

Men hendes forsĂžg gik ikke, som hun havde forudset, og privat udviklede det sig heller ikke, som hun Ăžnskede det.

Hun skulle handle for ikke at miste kontrollen og for at tage hÄnd om sin egen fremtid. Hun mÄtte finde lÞsninger pÄ problemerne. Med alle midler.

Uddrag af bogen:

SprÞjten blev gjort klar. Rutineret fangede hun en rotte og holdt den fast, sÄ hun kunne komme til venen i halen. Herefter injicerede hun vÊsken i rotten. Sara kiggede pÄ den, for at se hvad der skete. Rotten sad stille, men pludseligt gispede den et par gange, hvorefter den faldt sammen. Sara mÊrkede efter dens hjerteslag. Der var ikke noget at mÊrke. Den var dÞd. Hun gentog det med den anden rotte med samme resultat. Det virkede. Hvis det kunne slÄ rotterne ihjel, burde det ogsÄ kunne tage livet af ....


Narrator: Grete Tulinius
Duration: