(0)

Medusa

audiobook & e-book


Resterne af et lig bliver opdaget i en forladt italiensk tunnel af en gruppe Þstrigske vandrere og fÞrst antager alle, at der er tale om en ulykke. Men da liget bliver stjÄlet fra myndighedernes varetÊgt, sÊtter indenrigsministeriet politikommissÊr Aurelio Zen pÄ sagen. I jagten pÄ sandheden om dÞdsfaldet involveres Zen i Italiens turbulente politiske historie og en sag, der trÊkker trÄde tilbage til en skjult forbrydelse Ärtier tidligere.

Serien om politikommissÊren Aurelio Zen tager lÊseren dybt med ind i Italiens kriminelle underverden, én italiensk by ad gangen. Med en uheldig evne til altid at havne det forkerte sted pÄ det forkerte tidspunkt, angriber Zen det korrupte netvÊrk af mafiabosser og hÄndlangere fra Bologna til Sicilien med sort humor og beslutsomhed.

Den anerkendte engelske krimiforfatter Michael Dibdin skrev i alt 11 bĂžger om Aurelio Zen, hvor den sidste blev udgivet kort tid efter hans dĂžd i 2007.

Michael Dibdin (1947-2007) var en britisk krimiforfatter. Han er bedst kendt for sine bÞger om politikommissÊren og antihelten Aurelio Zen, der alle foregÄr i Italien, hvor Dibdin selv boede i mange Är. BÞgerne er siden blevet til en TV-serie pÄ engelske BBC.


Narrator: Lars Lippert
Duration: