(0)

Mellem_rum. Det bedste til mig og mine venner

audiobook & e-book


Lix-tal 14

Thor lĂžftede sit glas, og vi gjorde det samme.

”SkĂ„l for rĂžvhullerne,” sagde han.

”SkĂ„l for pikhovederne.”

”SkĂ„l for idioterne.”

”SkĂ„l for pikspillerne.”

”SkĂ„l for drengene!”

”SKÅL!!!” rĂ„bte vi i kor. Og sĂ„ bundede vi. Det smagte af lort, men det var lige meget. SĂ„ hev Thor en lille pose op af lommen. Elias blinkede til mig. Jeg vidste med det samme, hvad det var. Jeg kiggede rundt pĂ„ de andre. Jeg tror ikke helt, de havde fattet det endnu.

Julius og hans venner har travlt med at prĂžve det hele af. Fremtiden ligger lysende foran dem. Men fĂžrst skal de lige fejre det hele. Og drikke. Og feste.

Det bedste til mig og mine venner er en del af serien MELLEM_RUM, som er en serie af lette kortromaner til udskolingen. Fortalt helt enkelt og skrevet af etablerede forfattere med fingeren pÄ pulsen. Mange unge med forskellige former for lÊsevanskeligheder synes, at de har svÊrt ved at finde alderssvarende og fede bÞger, der passer til dem. Derfor har vi sammen med organisationen LÊs for Livet interviewet en masse unge om, hvad de gerne vil lÊse. BÞgerne i serien er lavet med udgangspunkt i disse interviews, og bÄde indhold og form er af hÞjeste kvalitet. Overskuddet fra seriens fÞrste tre titler er doneret til LÊs for Livet.

Alle bÞgerne i serien har et lix-tal pÄ mellem 10 og 15.


Narrator: Mikkel Hansen
Duration: