(0)

Midjourney Mester

E-book


LĂŚr, at skabe fantastiske billeder, med Midjourney!

Bogen er med sine praktiske eksempler, og korte visuelle vejledninger, et godt vÌrktøj til, at give en spÌndende, og lÌrerig indføring i vÌrktøjet Midjourney AI, til fremstilling, af digitale billeder, fotos og grafik. Hensigten med bogen er, at gøre lÌseren til 'Midjourney Mester', pü ingen tid.

Bogen er ikke kun for nybegyndere, men ogsĂĽ de trĂŚnede Midjourney brugere, mĂĽ ogsĂĽ gerne kigge med, og dem, som allerede er eksperter, vil helt sikkert ogsĂĽ kunne finde masser, af inspiration, enkelte guldkorn, samt nye brugbare tips, og tricks.

Alle der gerne vil i gang med, at skabe billeder med AI-teknologien, kan lÌse bogen, og du behøver ikke, at have erfaring med hverken programmering, grafisk arbejde eller AI. I bogen tages lÌseren med pü den spÌndende rejse i Midjourneys forunderlige verden.

Skab nye produkter og designs.

Midjourney kan benyttes til, at skabe spÌndende grafik, til sociale medier, samt nyhedsmedier, osv. I designindustrien kan designere, ingeniører, og arkitekter med generativ AI hjÌlpe til med, at skabe prototyper, pü nye produkter, pü fü øjeblikke, og derved reducere tiden, i hele idefasen, i skabelsen, af et nyt produkt, inden det kommer pü markedet. Det bliver dels billigere, og endnu hurtigere, at frembringe nye tjenester til forbrugeren, hvis man forstür, at benytte de nye AI vÌrktøjer.