(13)

Millie och superhjÀlteveckan

E-book


BÄde lillasyster och storebror blir avundsjuka pÄ Millie nÀr det Àr hennes tur att planera veckans matmeny med mamma. Det Àr nÀmligen tema superhjÀltar och alla syskonen har sina egna favorithjÀltar som de vill ha med pÄ menyn.

Men vad har superhjÀltarna för favoritrÀtter egentligen? Planeringen vid köksbordet kantas av fniss, ett ovÀntat avslöjande och pÄhittiga idéer för hur maten kan bli ett roligt projekt och samtidigt till nytta för kroppen. Men lyckas Millie fÄ med godis pÄ inköpslistan?

Boken ger inspiration till hur man som vuxen kan tÀnka för att skapa en balanserad och kreativ matmeny tillsammans med barn. UpptÀck grönsaker i regnbÄgens fÀrger, hur vatten kan bli festligare Àn saft och olika sÀtt att förbereda mat i förvÀg.

Utforska mer av matvÀrlden med Millie pÄ matnyfiken.se. DÀr finns recepten till veckomaten frÄn boken tillsammans med mer tips och inspiration kring bra mat för barn.

Frida Bosma Àr licensierad kost- och livsstilsrÄdgivare med ett stort intresse för hÀlsa, vÀlmÄende och nÀringsrik mat. Hon vill inspirera bÄde vuxna och barn till att mÄ mycket bÀttre genom att Àta lite bÀttre, med fokus pÄ mer frukt och grönsaker. En röd trÄd genom hennes yrkesliv Àr kommunikation, skrivande och berÀttande. Hon tror starkt pÄ lÀrande genom berÀttelser, och dÀrigenom bidra till positiv förÀndring bÄde för enskilda mÀnniskor och till samhÀllet i stort.