(19)

Museokilvet

audiobook & e-book


Alaston pommi allasbileissÀ ja muita miehen elÀmÀn syvÀsukelluksia

Jori Reijulan humoristisen Lattesamurai-trilogian pÀÀtösosa Museokilvet avaa parisuhteen koukeroita ja kahden keski-ikĂ€istyvĂ€n miehen ystĂ€vyyden syntyĂ€ monen – siis todella monen – mutkan kautta.

Jiipeen Raija-vaimo pÀÀttÀÀ ottaa etÀisyyttÀ työelÀmÀÀn hankkimalla lisÀÀ lapsia. Vihdoinkin toinen lapsi! Jiipee on onnensa kukkuloilla, ja ilon kruunaa upea työtarjous uudessa hankkeessa, johon hÀn saa kumppanikseen business controller Ramin. Ramin arvomaailma on ehkÀ erilainen kuin Jiipeen, mutta treenattuine lihaksineen uusi työtoveri edustaa Jiipeen ihailemaa vastustamatonta puhdasta energiaa ja voimaa. Rami The Rock. Paremmin ei voisi pyyhkiÀ!

Mutta.

Raijan vatsassa onkin kaksoset. Innostava työprojekti vaatiikin liikaa panostusta. Jiipeen hermo kiristyy, mahakumpu kasvaa, kunto rapistuu, eikÀ laadukkaaseen uneen auta vaipumaan edes kahdeksankiloinen painopeitto, jonka Raija joutuu toisinaan nostamaan pois uupuneen miehensÀ pÀÀltÀ. Lopulta juuri Raija pÀÀttÀÀkin passittaa Jiipeen lepolomalle. MÀÀrÀnpÀÀksi tulee Amerikka ja matkaseuraksi Rami, yhtÀ kesytön ja arvaamaton kuin villi lÀnsi.


Narrator: Antti Lang
Duration: