(263)

Nattelinjen

audiobook


Halloween nat für Maja et uhyggeligt opkald pü børnetelefonens nattelinje, hvor hun arbejder som frivillig ved siden af sit job som skolelÌrer. Hun tror først, at det kan vÌre en halloweenspøg, men da hun senere hører om en tragedie i Skødstrup, hvor direktøren for en restaurationskÌde er blevet brutalt myrdet halloween nat sammen med sin hustru og lille datter, og hans Ìldste datter pü ti ür og sønnen pü seks ür er forsvundet, für hun mistanke om, at opkaldet har noget med sagen at gøre.

Samme nat henter Rolando Benito sit barnebarn Marianna fra en halloweenfest i Hornslet. Midt pü kørebanen mü Rolando pludselig bremse op, da der stür en stor hund, en grand danois, der har blod pü det ene bagben. Marianna lokker sin morfar til at tage hunden med sig hjem, til ejermanden findes, og det für konsekvenser for Rolandos efterforskning af det makabre drab pü familien i Skødstrup og eftersøgningen af de to savnede børn, men sagen drejes i en anden retning, end Rolando ønsker den.

Journalist Anne Larsen har füet nyt job. Jobbet bringer hende ind i et farligt miljø, som kÌdes sammen med begivenhederne og Rolandos efterforskning, men ikke uden risiko for, at hun ogsü selv kommer i livsfare.

EfterhĂĽnden tager sagen en helt ny og uhyggelig drejning, som ingen havde forestillet sig.

Inger Gammelgaard Madsen. Risskov. Aarhus. Uddannet som grafisk designer. "Nattelinjen" er trettende bind i serien om den italienskfødte efterforsker Rolando Benito og journalisten Anne Larsen. Den populÌre serie har ligget pü flere bestsellerlister og er ogsü solgt til udgivelse i Tyskland.

Serierne "BrÌndende skyld" og "Sanitøren" er oversat til 29 sprog.


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: