(62)

Nemesis

audiobook & e-book


Louise smyger sig in i kyrkan med ett leende pÄ lÀpparna, fast besluten att överraska Angus med ett oskyldigt skÀmt. Men situationen eskalerar ovÀntat och hon blir övervÀldigad av panik nÀr det som började som ett skÀmt tar en skrÀmmande och oförutsedd vÀndning.

Lorense, som Àntligen samlat mod, avslöjar för Oleanna identiteten pÄ den mystiska nattvandraren. Men istÀllet för att bringa klarhet, tÀcks Oleanna av ytterligare ett lager av förvirring. Hon börjar tvivla pÄ sin tidigare övertygelse om nattvandrarens inblandning i morden pÄ Karen och Miriam.

Julfriden infinner sig pÄ Sandstad och mitt i denna stillhet börjar Iselilja skönja konturerna av sitt framtida liv med Ivo. Drömmen om deras gemensamma liv kÀnns nÀstan för underbar för att vara sann, vilket fÄr Iselilja att balansera pÄ grÀnsen mellan oÀndlig lycka och skrÀcken för att allt ska ryckas bort frÄn henne i ett ögonblick.

’Nemesis’ Ă€r den nionde delen av Kaja Nylunds serie ’Nordanvinden’, en gripande slĂ€ktsaga dĂ€r kĂ€rlek, intriger och mod utspelar sig i det vackra men krĂ€vande Nordnorge under 1800-talet.


Narrator: Julia Dufvenius
Duration: