(0)

Nukkeleikin loppu : Mysteerimestarit Olivia & Icarus 2

audiobook & e-book


VetÀvÀ dekkarisarja alakoululaisille!

Kipakan 11-vuotiaan Olivian ja keikarimaisen Icaruksen muodostama etsivÀkaksikko tutkii toista tapaustaan. LasiseinÀisessÀ Nukkekodissa nÀhdÀÀn kummallinen murha, mutta vaikuttaa siltÀ, ettÀ kukaan ei ole kuollut?

Kaikki tietÀvÀt Nukkekodin, talon, jonka etuseinÀ on pelkkÀÀ ikkunaa. YhtenÀ iltana lasin lÀpi nÀkyy murha. Nukketalon perhe on kuitenkin koolla eikÀ kukaan puutu joukosta. EtsivÀkaksikko Olivia ja Icarus alkaa tutkia tapausta yhdessÀ, mutta repivÀtkö uudet tuttavuudet ja viholliset heidÀt erilleen?

Mysteerimestarit Olivia & Icarus on dekkarisarja yli kymmenvuotiaille. EtsivÀkaksikon tutkimuksia innoittavat idolit Poirot, Neiti Marple ja Sherlock Holmes. Avausosa Mintun makuinen murha löysi hyvin lukijansa:

”Tuntuu, ettĂ€ kĂ€sissĂ€ni on vihdoin omiin lapsiini purevaa, varhaisnuorille sopivaa dekkariteemaista jĂ€nnitystĂ€.” @turusenkassu

”LisÀÀ tĂ€llaista kiitos!” @kirjavakatti

Mari Luoma (s. 1993) on Hampurissa asuva kirjailija, kuvittaja ja sarjakuvantekijÀ. Luoma vastaa Mysteerimestarit Olivia & Icarus -sarjan tekstin lisÀksi sen tyylikkÀÀstÀ mustavalkoisesta kuvituksesta. HÀn on julkaissut myös mm. Romeo ja Hirviöt -lastensarjakuvaa.