(0)

Nya grannar och gamla ex

audiobook & e-book


Daniel Ă€r som vilken smĂ„barnsförĂ€lder som helst – sliten och trött Ă€nda in i sjĂ€len. Trots det monterar han plikttroget studsmattor och torkar ryggbajs utan att klaga. Vardagen passerar Ă€ndĂ„ obemĂ€rkt förbi, tills han en dag fĂ„r nya grannar pĂ„ andra sidan av den sorgligt misskötta tujahĂ€cken. Och det Ă€r inte vilka som helst som flyttat in 


Avundsjuka och förtrÀngda minnen kommer upp till ytan i en rasande fart. Daniel pÄminns om det han en gÄng hade och slits mellan nu och dÄ. Det förutsÀgbara och slÀtstrukna Svenssonlivet i villakvarteret kÀnns plötsligt inte lika sjÀlvklart lÀngre, och hela hans tillvaro stÀlls pÄ sin spets. Mitt i allt kaos har Daniel dessutom lovat att vara bestman och arrangera en svensexa till sin bÀste vÀns stundande bröllop.

Mathias Dufelds debutroman om triangeldramat runt tujahĂ€cken Ă€r en underhĂ„llande feelgoodberĂ€ttelse med pricksĂ€ker vardagshumor och hög igenkĂ€nningsfaktor. Om du gillar Bonusfamiljen och Solsidan kommer du att Ă€lska Nya grannar och gamla ex. Det Ă€r en komisk berĂ€ttelse om vardagens prövningar genom Ă€ktenskap och smĂ„barnsliv – om att Ă„ngra det som varit, fast samtidigt ha svĂ„rt för att uppskatta det vackra i nuet. Den stora frĂ„gan Ă€r om grĂ€set alltid Ă€r grönare pĂ„ andra sidan?


Narrator: Stefan Sauk
Duration: