(5)

Okrossbar

audiobook & e-book


Jonatan och Subbe vill till himlen men blir hela tiden fördröjda av Stockholmspolisens spaningsavdelning, bedragna Àkta mÀn och ursinniga förmÀn pÄ Posten, dÀr de jobbar. Inne i huvudet pÄ dem samsas aztekiska hÀmndgudar med olagliga substanser. Det Àr ett liv och ett kiv.

Det Àr i Stockholm pÄ punktiden. Den tid dÄ det Àr pÄ modet att beklaga sig över att man vuxit upp i en förort. Men Jonatan och Subbe Àr stolta över sin hÀrkomst; dÀr de kommer ifrÄn sitter man inte och hÀnger lÀpp i nÄgon gillestuga och komponerar pretentiösa bluestolvor.

Emot sig har de etablissemangets alla medelÄlders domedagsprofeter frÄn helvetet b-filmsregissörer, akademiledamöter och exmaoistiska teveproducenter som slÄss om att exploatera dem, kastrera dem och anpassa dem till den exploderande fördumningsindustrin i den sjÀlvgoda brackighetens stamort pÄ jorden, Stockholms city.

Okrossbar Àr en vild och galen berÀttelse. I ett rasande tempo, med nattsvart komik och ett strindbergskt bildsprÄk, fÄr vi följa med pÄ en resa genom Stockholms övre och undre vÀrld.


Narrator: Martin Jonols
Duration: