(12)

Pianonsoiton opettaja - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"HÀnen unessaan Christian alkaa runkata Dionysoksen kovaa, turvonnutta kalua samalla kun Dionysos tekee samaa Christianille. He seisovat nyt vierekkÀin, ja kummankin kÀsi vetelee toisen kyrpÀÀ. He katsovat toisiaan ja alkavat suudella. Natasha nÀkee, kuinka kielet leikkivÀt ja tanssivat kuin pienet kÀÀrmeet toistensa ympÀrillÀ."

Natasha makaa yöllÀ unettomana elegantissa kodissaan fantasioiden Christianista ja Dionysoksesta, kaksikymmentÀ vuotta itseÀÀn nuoremmista piano-oppilaistaan. YksikÀÀn seksifantasia ei ole koskaan kiihottanut hÀntÀ yhtÀ paljon. Sen lisÀksi, ettÀ hÀn on heidÀn opettajansa, hÀn on myös naimisissa ja tuplasti oppilaidensa ikÀinen. He ovat kiellettyjÀ hedelmiÀ.

Seuraavana pÀivÀnÀ nÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ hÀn on vahingossa sopinut kaksi soittotuntia samaan aikaan, ja kun nuorukaiset ilmestyvÀt hÀnen kotiinsa, Natasha pÀÀttÀÀ tarjota oppilaille hiukan nelikÀtistÀ opetusta. Toteutuuko hÀnen fantasiansa?

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.


Narrator: Elise Mantere
Duration: