(0)

Pigen fra Atlantis

E-book


Mike og hans venner sejler rundt i Atlanten med ubÄden Nautilus, da de ser et mÊrkeligt lys skinne op fra dybet. Da de dykker ned mod bunden for at undersÞge det, mÞdes de af et besynderligt syn. I en glaskuppel pÄ havets bund ligger der en sovende pige bevogtet af en sort kat. Midt i det hele dukker Mikes Êrkefjende, kaptajn Winterfeld, op, og det bliver til Äben kamp pÄ havet. Da det hele er ved at gÄ galt, fÄr Mike pludselig hjÊlp fra en ganske uventet side.

I Wolfgang Hohlbeins serie Operation Nautilus fĂžlger vi kostskoleeleven Mikes hĂŠsblĂŠsende eventyr pĂ„ verdenshavene. Hohlbein henter inspiration fra Jules Vernes’ science-fiction-klassiker En verdensomsejling under havet, for Mike er nemlig ingen andre end kaptajn Nemos sĂžn, og et sted derude ligger ubĂ„den Nautilus og venter pĂ„ ham.

Wolfgang Hohlbein er fÞdt i Weimar i Tyskland i 1953. Allerede som 15-Ärig begyndte Hohlbein at skrive noveller, men fÞrst da han og hans kone i 1982 vandt en skrivekonkurrence for science fiction og fantasy, blev han anerkendt som forfatter. Siden er det blevet til over 200 bÞger, som er blevet oversat til adskillige sprog. Hohlbein bevÊger sig hovedsageligt inden for science fiction og fantasy-genren, og hans bÞger henvender sig bÄde til unge og voksne.