(0)

Pigen i internettet

E-book


Pigen i internettet beskriver ungdommen i den digitale tidsalder. Det er ikke en ungdomsroman i traditionel forstand. Det er hovedpersonens refleksioner som voksen, der skaber bogen.

Bogens hovedperson er lidt en levende ”lĂŠrebog”, og pointerne bliver skĂ„ret ud i pap.

Pigen er i gang med at prÞve at finde ud af, hvem hun er. Her oplever hun, at der er nye udfordringer og kriser, men ogsÄ nye fÊrdigheder og muligheder pÄ de fysiske og digitale omrÄder af livet.

Bogen beskriver, hvordan hun forsÞger at finde et stÄsted i livet, og her er der ikke meget hjÊlp at hente hos forÊldrene. Der er sÄ meget, forÊldre ikke forstÄr ved det digitale liv. Bogen rummer hovedpersonens refleksioner over livet i den digitale verden og vanskeligheden ved at fÄ den til at hÊnge sammen med den fysiske. FortÊllingen nÄr helt frem til voksenalderen.

Bogen taler direkte til unge om et svÊrt og vigtigt emne: balancen mellem den digitale og fysiske verden. Bogen rejser nogle meget alvorlige dilemmaer, som vil kunne bruges i undervisningsÞjemed. Det kan danne udgangspunkt for nogle diskussioner om de behandlede temaer i bogen. Pigens fortÊlling kan bidrage til, at vi fÄr taget de vigtige og nÞdvendige samtaler med hinanden og med vores bÞrn og unge.