(93)

Pinnan alla. Pet Agents 5

audiobook & e-book


Scifi-herkuilla ja pörröisillÀ lemmikeillÀ hurmannut agenttikolmikko merellÀ!

Pet Agents -sarjan viidennessÀ osassa Kati-e, Ti-bot, Timi ja Lisa pÀÀsevÀt merentutkimusalukselle! Kati-e on pÀivittÀnyt Ti-botin vesitiiviiksi, ja kun Lemmikkiagentit sukeltavat pinnan alle ratkaisemaan elÀinpulmaa, vedenalainen robottityöpari osoittautuu korvaamattomaksi avuksi.

Aiemmista kirjoista sanottua:

”Aivan IHANA tĂ€mĂ€ Riina ja Sami Kaarlan uusi Pet Agents!! Osoittaa miten kaksikko on monipuolinen ja ammattimainen. Ja ihana tĂ€mĂ€ robotteja rakentava Kati-e ja hĂ€nen Ti-bottinsa, kaunis kuvitus ja hauskaa tekstiĂ€. Luettiin kahdelta istumalta riippukeinussa, upposi kohderyhmÀÀn!” – Elina Lappalainen

”Todella kivasti kuvitettu sarjan aloitus neuvokkaasta tytöstĂ€, joka rakentamansa robotin (!) avulla pelastaa elĂ€imiĂ€. LisÀÀ nĂ€itĂ€, plussaa houkuttelevasta kannesta.” Vihdin Kunnankirjasto

”Laadukas ja kaunis lastenkirja!”

”Kirja valottaa millĂ€ tavoin robotiikkaa voi hyödyntÀÀ esimerkiksi tilanteissa, joissa itse ei pÀÀse fyysisesti paikalle, mutta voi lĂ€hettÀÀ robotin silmiksi ja korviksi tutkimaan tilannetta.”

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin.


Narrator: Kari Ketonen
Duration: