(0)

Rakkaus oikeusmurhan varjossa

audiobook & e-book


Jos elÀmÀsi tuhotaan, voit vain toivoa ja rakastaa.

Frank Wanyama on kenialainen urheilija ja kansallissankari, kun hÀnet tuomitaan syyttömÀnÀ 15 vuodeksi vankilaan. MenetettyÀÀn kaiken Frankille jÀÀ vain rakkaus suomalaiseen Sonjaan ja yhteinen toive siitÀ, ettÀ oikeus lopulta toteutuisi.

23-vuotias Frank suljettiin yhteen maailman pahamaineisimmista vankiloista, Kamitiin, jossa ihmisarvoa ei ole ja kanssakÀrsijöinÀ on terroristeja ja sarjamurhaajia.

RyysyistÀ rikkauksiin vaeltanut Frank menetti kaiken: paikkansa Kenian rugbymaajoukkueessa, opiskeluoikeutensa yliopistossa, agenttinsa ja sponsorinsa. JÀljellÀ oli enÀÀ rakkaus suomalaiseen Sonjaan.

Vaikka Frank oli vankilassa, hÀn koki olevansa henkisesti vapaa. Sonja puolestaan oli fyysisesti vapaa, mutta henkisesti vankilassa.

Frankin vankilapÀivÀkirjoista ammentava kirja on tarina rakkaudesta, joka kantaa.

Suomessa nykyÀÀn asuva Frank Wanyama (OTK) on entinen huippu-urheilija ja nykyinen startup-yrittÀjÀ. Sonja Sirviö (VTM) on antropologi ja ihmisoikeusaktivisti, joka on työskennellyt nuorten kanssa lastenkodeista vastaanottokeskuksiin. Taneli Tuokko on koripallovalmentaja ja vapaa kirjoittaja, joka on aiemmin kynÀillyt koripalloilija Sasu Salinin vaiheista sekÀ johtajuudesta.