(12)

Ropa varg

audiobook & e-book


Det har gÄtt tretton Är sedan Vincent vaknade ur sin koma och fick höra att hans tvillingsyster hade dött. Nu Àr han tillbaka i hemstaden och har sikte pÄ hÀmnd. Under nio Är pÄ mentalsjukhus har han utvecklat ett alter-ego, Edmund, och tillsammans med sitt stora arv har han nu goda förutsÀttningar för att fÄ upprÀttelse. Men saker och ting kompliceras nÀr en person frÄn hans förflutna hotar att avslöja hans identitet.

Alexander vaknar en natt upp till en minnesförlust, endast nÄgra grumliga minnen frÄn fjolÄrets misshandel finns kvar. Snart verkar vÄldsamma mÀnniskor vara ute efter honom och han stressar med att pussla ihop mysteriet med misshandeln, minnesförlusten och hans obehagligt verkliga mardrömmar.

BerÀttelsen följer Vincent och Alexander under de mest intensiva dagarna i deras liv. Rösten i Vincents huvud sÀger emot hans genomtÀnkta plan och Alexander hamnar mitt i svallvÄgorna av Vincents inre konflikter. Ett spindelnÀt av vÄld, hÀmnd och hemligheter förvandlar den tidigare lugna tillvaron till en blodig kamp för överlevnad. En kamp som pressar dem till att göra saker de aldrig trodde sig kapabla till.

"Ropa varg" Àr en rask spÀnningsroman med moraliskt komplexa dilemman, mystik och ett bra mÄtt med humor. Det Àr en berÀttelse om kÀrlek och hat, handling och verkan. En mörk historia i landsbygds- och smÄstadsmiljö.


Narrator: Sebastian Karlsson

Duration: