(104)

Sadekoirat

audiobook & e-book


Kehuttu dekkarisarja yksityisetsivÀ Valo Kurjesta jatkuu! Murhaa ja mysteereitÀ selvitetÀÀn niin syksyisessÀ Suomenlinnassa kuin yksityisklubin sykkeessÀ.

Entisen poliisin, nykyisen vanhan tavaran kauppiaan ja yksityisetsivÀn Valo Kurjen syksy alkaa valjusti, kun kumppani Jan pakenee Stadin pimeyttÀ työlomalle Kaliforniaan. Pian Valo saa muuta ajateltavaa, kun asianajaja Mantere palkkaa hÀnet etsimÀÀn kadonnutta naista. Sattumalta Valo törmÀÀ vanhaan työtoveriinsa rikospoliisista ja sekaantuu myös tÀmÀn tutkintaan, kun iÀkÀs vÀÀpeli löytyy surmattuna kotoaan Suomenlinnasta.

Töiden lisÀksi Valo saa aikansa kulumaan yksityisellÀ Mala Notte -klubilla, jonka kirjavasta jÀrjestÀjÀjoukosta hÀn kiinnostuu. VÀhitellen piirit pienenevÀt ja kaikki nÀyttÀÀ kietoutuvan yhteen: mikÀ on kadonneen naisen salaisuus ja mitÀ tekemistÀ kaikella on Mala Notten ja Suomenlinnan kanssa?

Sadekoirat jatkaa 90-luvun Helsinkiin sijoittuvaa tunnelmallista dekkarisarjaa, jossa mysteerien lisÀksi pÀÀosassa ovat ihmiskuvaus ja vÀhÀeleinen huumori

DEKKARISARJASTA SANOTTUA

"Gabriel Korven kirjoissa harmittavinta on se, ettÀ ne loppuvat niin nopeasti." -Kaksi sivullista -kirjablogi

"Nostalginen ja kiireetön dekkari." -Kodin Kuvalehti

"Tiivistetysti: hyvÀ tarina, mainio kerronta. Esikoisdekkari? Esikoiskirja? Tuskin." -Dekkarihelmenkalastaja sarjan ensimmÀisestÀ osasta West Endin tytöt

Poliisintyöt taakseen jÀttÀnyt vanhan tavaran kauppias Valo Kurki ratkoo kiperiÀ arvoituksia yksityisetsivÀnÀ. Kiitetty sarja sijoittuu tunnelmalliseen 1990-luvun Helsinkiin.

Gabriel Korpi on salanimi, jonka taakse kÀtkeytyy salolainen kirjailija. HÀnen dekkarisarjansa yksityisetsivÀ Valo Kurjesta on kerÀnnyt monia ylistyksiÀ.


Narrator: Petri Hanttu
Duration: