(758)

Satumaa

audiobook & e-book


SynkkinÀ aikoina hyvÀt ihmiset hohtavat kirkkaimmin.

Ikonisen Stephen Kingin Satumaa on lukuhimoa lietsova fantasiaromaani, jossa kaivon pohjalta löytyvÀ rinnakkaistodellisuus uhkaa tuhota oman maailmamme.

"Satumaa sanoittaa ja visualisoi kauhut taitavasti. Romaani nouseekin Kingin tuotannon ylimpÀÀn kolmannekseen." -KAUPPALEHTI

Arvoituksellinen erakko Howard Bowditch jÀttÀÀ testamentissaan kaiken teinipoika Charlie Readille. Talon, vajan ja vanhan koiran lisÀksi Charlie perii c-kasetin, jolla Howard kertoo tÀysin uskomattoman tarinan. Sen mukaan vajassa on kaivo, kaivossa portaat ja portaiden pÀÀssÀ toinen maailma. VÀÀristynyt satumaailma, jossa hyvÀ ja paha kÀyvÀt ikuista taistoaan. Charlien on laskeuduttava kaivoon, mutta sen jÀlkeen vain satumaan kirotut, poloiset asukit voivat hÀnen kulkuaan johdattaa. PelissÀ on ihmiskunnan tulevaisuus.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947), kauhun kuningas, on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. HÀnen ensimmÀinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkÀ jÀlkeen hÀn on kirjoittanut 63 romaania, 20 pienoisromaania ja yli 200 novellia. Useita merkittÀviÀ kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille on myönnetty myös American PENin sananvapauspalkinto. HÀn asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. HeidÀn poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.


Narrator: Jalmari Savolainen
Duration: