(0)

Sekasortoa Loch Down Abbeyssa

audiobook & e-book


Hengenvaarallisia sattumuksia Skotlannin ylÀmailla

Beth Cowan-Erskinen Sekasortoa Loch Down Abbeyssa jatkaa Inverkillenin suvun kartanon arvoituksellista ja hetkittÀin suorastaan tappavaa tarinaa.

Skotlannin ylÀmailla riehunut kulkutauti on vÀistynyt, ja Inverkillenin suvulle kuulunut Loch Down Abbey on nykyisin hotelli. Kartanon entinen taloudenhoitaja rouva MacBain on nyt vastuussa hotellin pÀivittÀisestÀ toiminnasta, eikÀ Inverkillenin sukua ole ikÀvÀ.

Tilanne kuitenkin muuttuu yllÀttÀen, kun erÀs InverkilleneistÀ palaa takaisin Loch Down Abbeyyn mukanaan vastavihitty miehensÀ, Monacon ruhtinasperheen jÀsen. Samalla Skotlantiin saapuu myös melkoinen mÀÀrÀ yllÀtysvieraita, ja hotellin arki alkaa hiljalleen luisua kohti kaaosta. Asioita mutkistaa myös se, ettÀ paikan uusi taloudenhoitaja on pÀÀstÀ hengestÀÀn toinen toistaan epÀilyttÀvÀmmissÀ onnettomuuksissa. Onko naisparka vain todella huono-onninen, vai suunnitteleeko joku hÀnen murhaansa?

Beth Cowan-Erskinen Loch Down Abbey -sarjan toinen osa on viihdyttÀvÀ, viehÀttÀvÀ ja jÀnnittÀvÀ mysteeri skotlantilaisesta kartanosta ja sen eriskummallisesta vÀestÀ.