(0)

Seuraa minua

E-book


Seuraa minua on jatkoa LÀhtö-romaanilleni, mutta sen voi lukea myös itsenÀisenÀ romaanina.

Elisabeth jatkaa missiotaan, hÀn ei hellitÀ vaan palaa Kanadaan voidakseen vielÀ kerran keskustella enonsa kanssa. HÀn on varma, ettÀ jotakin on vielÀ pimennossa, jotakin tÀrkeÀÀ enon lÀhtöön ja elÀmÀÀn liittyvÀÀ. PerillÀ mikÀÀn ei ole niin kuin Elisabeth oli kuvitellut. HÀn kuulee, ettÀ eno on pÀÀssyt sairaalasta kotiin lonkkaleikkauksen jÀlkeen, mutta sen jÀlkeen hÀntÀ ei ole kukaan nÀhnyt. Elisabeth asettuu asumaan enon taloon, josta kÀsin hÀn tutustuu enonsa naapureihin, enon ainoaan verkostoon tÀssÀ vieraassa maassa, Davidiin ja hÀnen outoon perhetilanteeseensa, salaperÀiseen intiaani Joehen, suomalaissyntyiseen Eilaan sekÀ joukkoon muita lÀhitienoon ihmisiÀ. TÀrkeÀssÀ osassa on myös enon koira Susi.

Mutta voiko nÀihin ihmisiin luottaa? Elisabeth aavistaa, ettÀ joku tietÀÀ enon katoamisesta jos ei kaikkea niin ainakin jotakin, mutta koska kukaan ei puhu, hÀn pÀÀttÀÀ ruveta itse selvittÀmÀÀn nÀitÀ outoja kuvioita. VastapÀisen talon aikamiespoika muuttaa takaisin vanhempiensa luo, mutta Elisabeth vaistoaa miehessÀ jotakin outoa ja pelottavaa ja alkaa varjostaa hÀnen kulkemisiaan. Enon taloa tarkkaillaan ja kun kellarista löytyy jotakin epÀilyttÀvÀÀ, Elisabeth on neuvoton. Keneen hÀn voisi turvautua tÀÀllÀ vieraalla maalla?

Elisabeth on miettinyt Elliot Lakeen jÀÀmistÀ. Enon poikien kanssa voisi varmasti sopia talon vuokraamisesta. Kohtalo pÀÀttÀÀ kuitenkin toisin ja paluu Suomeen alkaa vaikkakin surullisissa merkeissÀ.