(0)

Sex-drabet i cykelskuret

E-book


Betina Rasmussen var en ganske almindelig kvinde pÄ blot 20 Är. Hun studerede medicin, dyrkede sport, arbejdede som sygeplejevikar og sÄs med sine venner. En aften i 1992 skulle hun pÄ sit fÞrste stÊvnemÞde med en fyr, hun havde mÞdt kort forinden. Da hun ikke mÞdte op, troede han, at hun havde brÊndt ham af. Men sandheden skulle vise sig at vÊre en helt anden ... For samme aften fandt Betinas veninde hende liggende i et cykelskur med halsen skÄret over.

Jes Dorph-Petersen (f. 1959) er en dansk journalist og forfatter. Dorph er muligvis mest kendt for sit arbejde som studievÊrt pÄ henholdsvis TV 2 og Viasat, men han har ogsÄ forfattet flere bÞger. Blandt andet har han udgivet bÞgerne "Opklaret 1" og "Opklaret 2" om danske kriminalsager i samarbejde med Niels Brinch.

Niels Brinch (f. 1956) er en dansk journalist og forfatter, der er mest kendt for sin vÊrtsrolle pÄ TV 2-programmet Station 2, hvor han arbejdede i mere end to Ärtier. Han har yderligere arbejdet som reporter for Udlandsredaktionen pÄ TV 2 og dÊkkede fra 1991-2009 som korrespondent krige og konflikter rundt omkring i verden.