(54)

Shergillin sisarusten odottamattomat seikkailut

audiobook & e-book


Voivatko kolme toisistaan vieraantunutta sisarta löytÀÀ toisensa uudelleen kunnioittaakseen kuolevan ÀitinsÀ viimeistÀ toivetta?

Englannissa syntyneet punjabilaiset Shergillin sisarukset Rajni, Jezmeen ja Shirina eivÀt lapsenakaan olleet lÀheisiÀ ja aikuistuttuaan he ovat entisestÀÀn vieraantuneet toisistaan. Rajni, koulun rehtori, on jÀrjestelmÀllisyyden perikuva. Jezmeen, 30-vuotias nÀyttelijÀ, pelkÀÀ ettei koskaan lyö lÀpi urallaan. Shirina,

rauhaa rakastava ”hyvĂ€â€ sisar elÀÀ tĂ€ydellistĂ€ elĂ€mÀÀ varakkaassa avioliitossa.

Sisarusten Àiti lausuu kuolinvuoteellaan viimeisen toiveensa. HÀn haluaa tytÀrtensÀ tekevÀn pyhiinvaellusmatkan Amritsarin Kultaiseen temppeliin suorittamaan viimeisen rituaalin. Rajni, joka vieraili Intiassa ÀitinsÀ kanssa vuosia aiemmin, vannoi ettei koskaan enÀÀ palaisi sinne, mutta hÀn on aina ollut velvollisuudentuntoinen tytÀr eikÀ voi kieltÀytyÀ ÀitinsÀ toiveesta. Jezmeen on juuri saanut julkisesti potkut tv-työstÀÀn, joten Intian-matka tuo tervetulleen tauon hÀnen ponnisteluihinsa kasata elÀmÀn palaset yhteen. Shirinan appivanhemmat painostavat hÀntÀ tekemÀÀn ratkaisevan pÀÀtöksen avioliitossaan, joten

pieni vÀlimatka saattaisi auttaa hÀntÀ ratkaisevan pÀÀtöksen teossa.

Intiaan saavuttuaan sisarukset saavat selville yllÀttÀviÀ asioita itsestÀÀn, ÀidistÀÀn ja elÀmÀstÀÀn. Heille valkenee myös todellinen syy Rajnin ja Àidin matkaan vuosia aiemmin - matkaan, jonka jÀlkeen Àiti ei enÀÀ koskaan voinut palata Intiaan.

Voimakas, tunteita herÀttÀvÀ ja ihanan tunnelmallinen Shergillin sisarusten odottamattomat seikkailut on viehÀttÀvÀ ja ajatuksia herÀttÀvÀ tarina perhesiteistÀ, sisaruudesta ja sukulaisuudesta, joka sitoo meidÀt yhteen erilaisuuksistamme huolimatta.


Narrator: Heidi Kyrö
Duration: