(0)

Skramle Joe

audiobook


– Jeppe, kan du ikke give Skramle Joe lidt gas?

Nu grinede Ricard sÄ hÞjt, at det var vÊrre end smilet. Jeppe sÄ ned i jorden, mens han bed sig i lÊben og rejste sig i sadlen. Musklerne samlede sig til hÄrde knuder i lÄrene. Richard var den ledeste, han kendte.

– NĂ„, er det svĂŠrt at fĂžlge med den gode, rĂ„bte Richard langt forude.

Jeppe fatter ikke, hvorfor hans bedste ven, Kassandra, gider vĂŠre sammen med Richard.

Han forstĂ„r heller ikke, hvorfor Richard er sĂ„ led over for ham. Onkel Birger er for resten ogsĂ„ lidt underlig. Men det bliver alligevel ham, der fĂ„r Jeppe ud af busken for at vise Kassandra og resten af verden, hvad han vil – og ikke vil.

ANMELDELSER

"ModsĂŠtningerne bĂžjes med ynde i en historie, der ved nĂŠrmere eftertanke handler om barske ting, men alligevel fortĂŠlles med tĂžr lune og sans for, at bĂžrn ikke bĂŠrer nag."

- Politiken

OM FORFATTERINDEN

Dorthe de Neergaard, fÞdt 1967, cand.mag. i dansk og psykologi, 1996. Elev pÄ Forfatterskolen for BÞrnelitteratur, DPU, 1999-2001. LitterÊr konsulent og underviser pÄ Forfatterskolen for BÞrnelitteratur 2001-2005. Har arbejdet i forlagsverdenen som oversÊtter og konsulent, som freelanceskribent samt som sprog- og litteraturunderviser. Nu korrekturlÊser pÄ Egmont Magasiner og litterÊr konsulent.

Dorthe de Neergaards forfatterskab omfatter foruden bÞrne- og ungdomsbÞger ogsÄ romaner til voksne samt bÞger til undervisningsbrug.