(132)

Sommer (3) - Vores sommer sammen

audiobook & e-book


Det er to Är siden, at Belly gav slip pÄ Conrad. To Är siden, at hun fandt sammen med Jeremiah. Og de har vÊret uadskillelige lige siden. Det perfekte par. Men da Belly falder over en chokerende hemmelighed, der ryster hele hendes verden, ved hun ikke, hvad hun skal stille op. Hun er ulykkelig og forvirret. Men lige som hun tror, at hun har svaret, dukker Conrad pludselig op i hendes liv igen og begynder at opfÞre sig underligt.

Det er opgĂžrets time for Belly. Hun bliver nĂždt til at konfrontere sine fĂžlelser for Fisher-drengene og vĂŠlge Ă©n gang for alle: Hvem vil hun elske, og hvem vil hun svigte?

For Belly er efterĂ„r, vinter og forĂ„r blot sĂŠsoner, der skal overstĂ„s. For efter dem kommer sommer, og sommer indebĂŠrer alt det, hun elsker mest: aftensvĂžmning i poolen, lange strandture – og selvfĂžlgelig Fisher-drengene. SĂ„ lĂŠnge hun kan huske, har hun vĂŠret forelsket i Conrad. Og en skĂžnne sommer ser det ud til, at han ogsĂ„ har fĂžlelser for hende – men hvad sĂ„ med Jeremiah?

Som somrene kommer og gÄr, mÄ Belly vÊlge imellem to brÞdre, der elsker hende ... og ét hjerte vil uundgÄeligt blive knust.

Jenny Han er forfatter til en rÊkke populÊre YA-romaner, der har ligget pÄ bestsellerlisterne lÊnge, heriblandt serien om Lara Jean, som er blevet filmatiseret pÄ Netflix. Hun debuterede som forfatter med den fÞrste roman i Sommer-serien, "Den sommer alting Êndrede sig", i 2009. Jenny Han bor i Brooklyn, New York.


Narrator: Mathilde Eusebius
Duration: