(136)

Sukellus syvyyksiin

audiobook & e-book


Vaarallisimmat salaisuudet lepÀÀvÀt pinnan alla

Ann Rosmanin Sukellus syvyyksiin on suolaisen meriveden pirskahduksilla maustettu mysteeri, jossa menneisyys ja nykyhetki yhdistyvÀt ennalta arvaamattomalla tavalla.

Vuonna 1916 brittilÀinen sota-alus MSS Hampshire ajaa saksalaisten miinaan ja uppoaa Orkneysaarten lÀhistöllÀ Englannin vesillÀ. Alus vie mukanaan miehistönsÀ ja synnyttÀÀ legendan laivan mukana uponneesta mittaamattoman arvokkaasta aarteesta.

Sata vuotta myöhemmin samalta rannikolta löytyy ajelehtimasta hylÀtty purjevene, jossa on verisiÀ taistelunjÀlkiÀ. Englannin poliisi pyytÀÀ virka-apua, ja rikostarkastaja Karin Adler saa tehtÀvÀkseen selvittÀÀ veneen omistajan, elÀköityneen Marstrandissa asuvan sukeltajan Bo Stenmanin kohtaloa.

EtsiessÀÀn Stenmania Karin Adler joutuu yhtÀkkiÀ uransa vaarallisimpaan tilanteeseen. Kadonneen purjehtijan kohtalo on avain syvÀlle haudattuun salaisuuteen, jonka vuoksi moni on valmis tappamaan.

Sukellus syvyyksiin vie Karin Adlerin tÀllÀ kertaa vihreille ja myrskyisille Orkneysaarille. Ann Rosman onnistuu koukuttamaan lukijansa mysteerillÀ, jossa menneisyys ja nykyhetki sekÀ fakta ja fiktio yhdistyvÀt ennalta arvaamattomalla tavalla.

Ruotsalainen Ann Rosman (s. 1973) asuu BohuslÀnin rannikolla, Marstrandin pikkukaupungissa perheensÀ kanssa. HÀn rakastaa merta ja saaristoa ja on harrastanut purjehdusta pienestÀ pitÀen. Rosman on opiskellut taloustiedettÀ ja tietojenkÀsittelyÀ ja työskennellyt IT-konsulttina, mutta nykyisin hÀn tekee sitÀ mitÀ oikeasti haluaa: kirjoittaa pÀÀtoimisesti dekkareita.

Sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet kirjat Majakkamestarin tytÀr, Noitavasara, Porto Francon vartija, Marstrandin myrkyttÀjÀ, Arvoitus pinnan alla sekÀ Sukellus syvyyksiin. SeitsemÀs osa Myrskyn silmÀ julkaistaan suomennettuna joulukuussa 2023.


Narrator: Sanna Majuri
Duration: