(28)

Superskurk

audiobook & e-book


Anna har kÊmpet med psykisk sygdom siden teenageÄrene, men nu har hun styr pÄ livet: Hun har taget sine dÊmoner pÄ sig ved at se sig selv som superskurk, og snart skal hun fejre sin 30 Ärs-fÞdselsdag med en overdÄdig fest. Der skal vÊre kendisser pÄ gÊstelisten, det skal foregÄ pÄ RefshaleÞen, og der skal smadres!

Men hvordan holder man en stor fejring af livet, nÄr man alligevel ikke er sÄ glad, som man troede man var? Og hvordan skriver man om hovedpersoner, der udvikler sig, nÄr man selv sidder fast i de samme gamle traumer? For Annas liv er ikke en recovery story. Og mÄske er hun heller ikke en cool og destruktiv superskurk, nÄr det kommer til stykket, men i virkeligheden en, der kÊmper for noget.

"Superskurk" er en rÄ, akut og kÊrlig bog skrevet inde fra en psykisk sygdom.

Anna Juul (f. 1992) er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og har arbejdet med radio, tv og bÞger. Hun har bl.a. vÊret forfatter pÄ programmet Den Korte Radioavis pÄ Radio24syv. I 2019 debuterede hun med digtromanen "Jeg bruger min krop som et mÞbel", udgivet under aliasset Veronika Katinka. Anna Juul har skrevet og spillet hovedrollen i tv-serien "Min Kamp", der handler om samme karakter, og hun stÄr bag tv-serien "Fantomforhold". I 2022 udgav hun romanen "Penge & Bacon".


Narrator: Anna Juul
Duration: