(0)

Talven sudet

audiobook & e-book


Karu sota repii Essexin koiria erilleen

Dan Jonesin historiallisen toimintasarjan toinen osa Talven sudet jatkaa palkkasoturijoukon tarinaa satavuotisen sodan melskeissÀ

Elokuu 1346. CrĂ©cyn eeppisen taistelun ruhjomina ja verisinĂ€ Essexin koirina tunnetut sotilaat rĂ€mpivĂ€t taistelujen – ja oman elĂ€mĂ€nsĂ€ – raunioilla. Loveday yrittÀÀ pakkomielteisesti etsiĂ€ kadonnutta kapteenia ja kamppailee saadakseen koirat ruotuun. Romfordia vainoaa menneisyyden kauhistuttava hahmo, ja Scotsman syöksyy juomisen, vĂ€kivallan ja itsesÀÀlin syövereihin.

Mutta uusi taistelu on alkamassa, ja Koirat lĂ€hetetÀÀn piirittĂ€mÀÀn Calaisin kaupunkia. Kuningas Edvard on mÀÀrĂ€nnyt, ettei yksikÀÀn englantilainen lĂ€hde Ranskasta, ennen kuin Calais on tuhottu. PÀÀstĂ€kseen kotiin on Essexin koirien selviydyttĂ€vĂ€ armottomasta talvesta, joka on tappavampi kuin mikÀÀn taistelukenttÀ 

Dan Jonesin rÀjÀhtÀvÀn toiminnantÀyteinen Talven sudet jatkaa Essexin koirat -kirjassa alkanutta tarinaa satavuotisesta sodasta. Historiallinen romaanitrilogia herÀttÀÀ eloon keskiaikaisen Euroopan ja sen vimmaiset sotatantereet ja on tÀydellistÀ luettavaa Bernard Cornwellin ja Conn Igguldenin faneille.

Dan Jones (s. 1981) on Isossa-Britanniassa syntynyt historioitsija, tv-juontaja ja palkittu journalisti. HÀnen historia-aiheisia tietokirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti jo yli miljoona kappaletta. Talven sudet on Essexin koirat -sarjan toinen osa. EnsimmÀinen osa Essexin koirat ilmestyi 2024.


Narrator: Aku Laitinen

Duration: