(456)

Tuhansien hymyjen hotelli

audiobook & e-book


”Kaikki luulivat ettĂ€ elĂ€mĂ€ni oli tĂ€ydellistĂ€. SiltĂ€ sen kuuluikin nĂ€yttÀÀ.”

Kun savolaisesta maalaiskylÀstÀ kotoisin oleva Kati HÀkkinen löysi puolisonsa kanssa upean paratiisirannan Thaimaasta, he pÀÀttivÀt rakentaa sille luksushotellin. Kati myi unelmaa tÀydellisestÀ paratiisista, joten hÀnen oman elÀmÀnsÀkin piti nÀyttÀÀ kadehdittavalta.

Loistokas rantahotelli tarjosi vierailijoille palan paratiisia, mutta Katille hotellin perustaminen tarkoitti onnen ja menestyksen ohella toinen toistaan seuranneita katastrofeja. Luksusta uhkuvien kulissien takana Kati taisteli luihuja rakennuttajia ja luonnonkatastrofeja vastaan ja pÀÀtyi sairaalan teho-osastolle ja putkaankin. Kun sitkeÀ työ tuotti tulosta ja hotelli vihdoin alkoi menestyÀ, tÀydelliseksi treenattu hymy muuttui vihdoin aidoksi. Tuhansien hymyjen hotelli on inspiroiva tositarina ihmisestÀ, joka uskalsi lÀhteÀ tavoittelemaan unelmiaan, ja hinnasta, jonka niiden tavoittelu maksoi.

Kati HÀkkinen on Thaimaassa toimivan Aava-hotellin perustaja, yrittÀjÀ ja poliitikko. Antti Helin on nojatuolireissaamista rakastava matkailutoimittaja ja tietokirjailija.


Narrator: Sanna Majuri
Duration: