(46)

Tuomari

audiobook & e-book


28-vuotias Leea tuntee olevansa umpikujassa. Viime vuodet ovat vierineet Puolassa poikaystĂ€vĂ€n siivellĂ€ elĂ€en, kunnes miehen kosinta lopulta herĂ€tti hĂ€net horroksesta. Leea ei ole koskaan löytĂ€nyt suhteista etsimÀÀnsĂ€ jĂ€nnitettĂ€, eikĂ€ kukaan kumppani tunnu jakavan seksin suhteen samanlaisia mieltymyksiĂ€. Nyt edessĂ€ on ankea paluu Suomeen, eikĂ€ Leealla ei ole rahaa, töitĂ€ tai edes asuntoa. SÀÀstÀÀkseen kuluissa Leea pÀÀtyy majailemaan parhaan ystĂ€vĂ€nsĂ€ Kristan ja tĂ€mĂ€n avomiehen, Maxin luo. 33-vuotias Max on juuri valittu tuomariksi, ja Kristan puheista Leea saa miehestĂ€ varsin työorientoituneen ja tiukkapipoisen kuvan. Ensikohtaamisella Leea kuitenkin huomaa kauhukseen tuntevansa suunnatonta vetoa miehekkÀÀseen ja jĂ€mĂ€kĂ€noloiseen Maxiin. Max taas pitÀÀ Leeaa laskelmoivana lutkana, joka ansaitsisi tulla kunnolla piiskatuksi. TietĂ€mĂ€ttÀÀn myös Leea on herĂ€ttĂ€nyt Maxissa dominoivia taipumuksia, jotka tĂ€mĂ€ on koittanut jo vuosien ajan tukahduttaa. Asiaa ei helpota lainkaan se, ettĂ€ heidĂ€n on majailtava saman katon alla .PÀÀstĂ€kseen tukalasta tilanteesta ja kerĂ€tĂ€kseen kiireesti lisĂ€tienestejĂ€ Leea kehittelee itselleen salaisen uran webcam-tyttönĂ€. Kohtalon oikusta Max pÀÀtyy nĂ€kemÀÀn yhden Leean esityksistĂ€, eikĂ€ sen jĂ€lkeen paluuta enÀÀ ole. Kuumana hehkuva himo vie molemmat mukanaan, eikĂ€ heillĂ€ ole aavistustakaan, minne yhĂ€ tuhmemmiksi yltyvĂ€t leikit vielĂ€ johtavatkaan


Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, seksityön kuvausta tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.