(0)

Type B - Spis dig slank efter dit blodsukker

E-book


Skal jeg skÊre ned pÄ fedt eller kulhydrater, nÄr jeg vil tabe mig og holde vÊgten bagefter? Det har forskerne skÊndtes om de sidste 30 Är, sÄ der er ikke noget at sige til, hvis du er forvirret. IsÊr hvis du har prÞvet kur efter kur uden at opnÄ de resultater, du drÞmte om.

Endelig har videnskaben fundet forklaringen: Hvem du er, og hvordan dit personlige sukkerstofskifte er indrettet, er helt afgĂžrende for, hvilken kur der virker for dig.

VÊlger man den forkerte strategi, bliver man skuffet. I bedste fald virker den ikke, i vÊrste fald tager man ligefrem pÄ.

Men nu er det slut med at spilde tiden pÄ fejlslagne slankekure. Find ud af, om du er Type A eller B ved at mÄle dit blodsukker. SÄ skal vi vise dig vejen til den rette kost for netop dig. Tit skal der ganske fÄ Êndringer til for at opnÄ dramatisk effekt.

TYPE B

Hvis du kĂŠmper med din vĂŠgt og er en af de 750.000 danskere med et lidt forhĂžjet blodsukker.

Du fÄr:

‱ Guide: Gode og dĂ„rlige madvarer for dig

‱ SĂ„dan bliver Type B bedst mĂŠt

‱ Forslag til dagens mĂ„ltider

‱ Testpersoner: SĂ„ godt virker det for os

‱ Lékre opskrifter til Type B

Om forfatterne:

Arne Astrup (f. 1955), lĂŠge, dr.med., professor, leder af Institut for IdrĂŠt og ErnĂŠring, KĂžbenhavns Universitet. Er leder af en af verdens fĂžrende forskergrupper inden for fedme, diabetes og hjerte-karsyg-domme og har publiceret flere end 700 videnskabelige artikler, i bl.a. The Lancet, New England Journal of Medicine og Nature.

Christian Bitz (f. 1977) er uddannet cand.scient i human ernÊring og har siden 2011 vÊret forskningschef pÄ Herlev og Gentofte Hospital. I 2008 startede han egen virksomhed med en klar mission om at gÞre Danmark sundere. Han har optrÄdt som vÊrt og ekspert pÄ tv i adskillige programmer, hvilket bl.a. har indbragt ham Mad+Medier-prisen for kritisk madjournalistik (2014) for tv-programmet Bitz & Frisk.