(290)

Viisikko ja aavejuna

audiobook


Viisikko valloittaa taas – nyt uudelleen suomennettuna!

Viisikkoa odottaa jÀnnittÀvÀ telttaretki nummilla. Mukana on myös maisteri Luffy, joka onneksi on kiinnostuneempi nummen hyönteisistÀ kuin Paulin, Annen, Leon ja Dickin holhoamisesta. Alussa lasten aika kuluu hajamielisen opettajan silmÀllÀpitÀmiseen ja herkkujen noutamiseen lÀheisestÀ maalaistalosta. Viisikko ei kuitenkaan olisi Viisikko, jos koko retki voisi sujua nÀin rauhallisesti...

Kun kummitusjuna sukeltaa esiin, unohtuvat sekÀ opettaja ettÀ varoitukset. MikÀ on tuo salaperÀinen ilman valoja liikkuva juna, joka katoaa aina yhtÀ oudosti kuin ilmestyykin?

Viisikko ja aavejuna on ikimuistoisen Viisikko-sarjan seitsemÀs seikkailu, jonka on uudelleen suomentanut Karoliina Timonen.

Enid Blyton (1897–1968) oli yksi 1900-luvun luetuimmista ja menestyneimmistĂ€ lasten- ja nuortenkirjailijoista ja UNESCOn laatiman listauksen mukaan maailman kaikkien aikojen kÀÀnnetyin lastenkirjailija. HĂ€nen valtava tuotantonsa kĂ€sittÀÀ yli 800 teosta, joista Suomessa ovat tunnetuimpia Viisikko-, Seikkailu-, SOS-, Salaisuus- ja Arvoitus-sarjat.


Narrator: Antti Jaakola
Duration: