(1549)

Vinterland

audiobook & e-book


Vinder af DET DANSKE KRIMINALAKADEMIS DEBUTANTPRIS 2020.

Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trÄdt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille slÞv provinsby pÄ SydÞstsjÊlland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde vÊre udramatisk, men sÄ lander en spektakulÊr drabssag pÄ hans bord. En mand bliver fundet myrdet, og konen er forsvundet. Ingen har set noget, der er ingen spor at gÄ efter, intet Äbenlyst motiv.

Junckers tidligere makker Signe Kristiansen er stadig i sit vante job i KĂžbenhavn. Hun ser frem til en rolig jul sammen med sin familie, da en kraftig bombe springer pĂ„ et julemarked i Indre By. Signe stĂ„r i spidsen for jagten pĂ„ gerningsmĂŠndene, men sporene ender hurtigt blindt – indtil hun fĂ„r et tip, der trĂŠkker sagen et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken debuterede i 2019 med denne stĂŠrke og medrivende kriminalroman om terror, ondskab og magteslĂžshed i et Danmark, der er ved at fryse til.

Skrevet med fintunet prĂŠcision og befolket af levende mennesker med virkelige problemer i et nutidigt Danmark i flammer. LĂŠs den! - Jesper Stein


Narrator: Dan Schlosser
Duration: