(23)

Violetta: Et splittet hjerte

audiobook


Jeg er nÊsten lige flyttet til Buenos Aires, og siden har mit liv Êndret sig lynhurtigt. Jeg har fÄet venner, bliver undervist i musik og har genvundet minder om min mor. Jeg gÄr pÄ Studio 21, et akademi for musik, dans og teater, og min store lidenskab er at synge.

Men dette nye liv er mere kompliceret end forventet. Mit hoved er helt fyldt op af alle problemerne, jeg har derhjemme, af udfordringerne pĂ„ Studio 21 – og mit hjerte er delt mellem TomĂĄs og LeĂłn.

ŽLeón var efterhÄnden blevet en af mine bedste venner, og jeg havde frygtet at miste vores venskab, hvis jeg fortalte ham, at jeg ikke ville gÄ ud med ham. Men nu sÄ det ud til, at alt ville blive godt; at jeg kunne beholde bÄde León og Tomås som mine venner, mens jeg fik styr pÄ mine fÞlelser. Men sÄ en aften dukkede Tomås op hjemme hos mig ...`

Bliv fortryllet af DISNEYS fantastiske verden. Tag med pĂ„ eventyr og oplev magien med Mickey, Minnie, Anders, Fedtmule, Aladdin, Dumbo, Lynet McQueen, Anna, Elsa, Peter Plys, Snehvide, LĂžvernes Garde, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana og alle de andre fra DISNEYS skatkammer. SlĂ„ Ăžrerne ud og lĂŠn dig tilbage – mod det uendelige univers!