Halland-suiten

Series ‱ 2 books

Visse spÞrgsmÄl skal finde et svar. Og nogle forbrydelser er nÞdt til at blive opklaret. Ellers gÄr man under.

Fredag morgen 28. februar 1986 ser Halland-betjenten Sven Jörgensson Ärets fÞrste vipstjert. Det er alt for tidligt pÄ Äret, desuden ser han den sorte brystplet tydeligt, og det er en advarsel om ulykke og sorg.

Om aftenen kl. 23.21 bliver Olof Palme skudt og drÊbt i krydset mellem SveavÀgen og Tunnelgatan i det centrale Stockholm. NÊsten samtidig bliver 20-Ärige Stina Franzén voldtaget og myrdet i en bil nÊr Tiarp uden for Halmstad, og hun efterfÞlges af flere ofre.

Omkring tredive Är senere flytter en forfatter tilbage til sit barndomshjem i Tiarp og kommer pÄ sporet af de uopklarede mordsager. Han dykker ned i jagten pÄ Tiarp-morderen og afdÊkker, hvordan de gamle mord hÊnger ulÞseligt sammen med Palme-mordet, der endegyldigt markerede afslutningen pÄ én tid og begyndelsen pÄ en helt anden.

BRÆND MIG EN SOL er en kriminalroman om anstĂŠndige mennesker, der pludselig kan handle med grusomme konsekvenser til fĂžlge, stĂŠrke mennesker, der gĂ„r til grunde, og sĂ„rbare mennesker, der hĂŠver sig over, hvad der forventes af dem.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Halland-suiten