(0)

Aldrig som de andra

E-Book


SpÀnnande debut om spöken, döda mÀnniskor och om de som ser mer Àn andra!

"William Gustafsson hade vad han visste aldrig sett en död person tidigare. En riktigt död person alltsÄ. Precis som alla andra tolvÄringar hade han naturligtvis sett tusentals döda pÄ film och tv - fallandes över balustrader eller frÄn broar trÀffade av allt frÄn giftpilar till laserstrÄlar. Men aldrig i verkligheten. SÄ nÀr han nu stod dÀr med en verklig, död person framför sig hade han inte en aning om hur det skulle vara. Men en sak visste han sÀkert: det skulle absolut inte vara sÄ hÀr."

En gammal dam försvinner frÄn Älderdomshemmet och hela samhÀllet letar efter henne utan resultat. Dagen dÀrpÄ stÄr det i tidningen att hon har hittats död i skogen, men Wille fattar ingenting. Stina sitter ju dÀr, bredvid honom, pÄ bÀnken i parken. Och pratar med honom. Livs levande ... eller stÀmmer det som hon sÀger, att hon hittades död i skogen dagen före? Och om det nu Àr sÄ att Wille kan se döda, varför Àr det bara Stina han ser?

Peter Arrhenius debuterar som textboksförfattare med Aldrig som de andra - en ruggig historia om liv, död, vÀnskap och att vÄga tro pÄ sig sjÀlv.