(162)

Allu ja apinajahti

Hörbuch und E-Book


Nyt otetaan sirkustaidoista mittaa!

Kuinka ison sirkuksen voi yksi karannut apina aiheuttaa? No aikamoisen, kun Allu kavereineen lÀhtee takaa-ajoon. Allu-kirjat ovat 6-9-vuotiaiden suosikkeja, tÀydellinen yhdistelmÀ ystÀvyyttÀ, hauskaa ja jÀnnÀÀ.

KuoppakylÀssÀ vierailevan sirkuksen apina ottaa omaa lomaa. Se saa koko kylÀn sekaisin ja ajaa konstaapelin hulluuden partaalle. Samaan aikaan kun kaikki pidÀttÀvÀt hengitystÀÀn saadaanko vintiö kiinni, pitÀÀ Allun ja Aapon myös jÀnnittÀÀ, onko heille syntymÀssÀ sairaalassa uusi pikkusisko vai -veli.

Allu-kirjat ovat nappivalinta itse lukevalle lapselle. Nokkelien juonenkÀÀnteiden, leikkisÀn sanailun ja hupaisien vÀÀrinymmÀrrysten ÀÀrellÀ sivut kÀÀntyvÀt tiuhaan ja aikuisenkin tekee mieli jÀÀdÀ kuuntelemaan.

”Allun tarinat ovat hauskoja ja tapahtumarikkaita, niissĂ€ on ystĂ€vyyttĂ€ ja yhdessĂ€ toimimista ja huumorin pirskahduksia.” Salamatkustaja-blogi

Jukka-Pekka Palviainen on julkaissut useita romaaneja lapsille ja aikuisille. HÀn on saanut Laivakello- ja Kirjava Kettu -palkinnot, Topelius-palkinnon sekÀ Runeberg Junior -kunniamaininnan kirjasta Allu ja salainen ihailija.

Christel Rönns on palkittu ja rakastettu kuvittaja, joka Allu-kirjojen lisÀksi on kuvittanut mm. Risto RÀppÀÀjÀ -sarjaa.


Sprecher*in: Maija Lang
Dauer: