(10)

Av ren lust: Sommarstugan

Hörbuch und E-Book


"NÀr han hade kommit lite pÄ avstÄnd följde hon efter. VÀntade lite tills han kommit ut i vattnet, naken. SÄ kastade hon klÀderna och bikinin i sanden och sprang ut mot honom. SlÀngde sig i det kalla vattnet och simmade bort till honom."

Det sker bara av en tillfÀllighet, att Thomas och BjÞrn slÄr sig ner bredvid Joan och Signe. Och snart Àr Signe attraherad av den lite generade Thomas, och Joan av den frÀckare BjÞrn. Signe berÀttar att hon har en sommarstuga i nÀrheten av havet, och föreslÄr att de ska Äka dit tillsammans. I stugan pÄ ön faller Joan och BjÞrn snart i varandras armar, och ljudet av deras Àlskog ekar genom vÀggarna. Men ska Signe vÄga nÀrma sig Thomas? Till slut, nÀr Thomas ligger ensam och naken nere vid stranden, tar hon chansen.

"Sommarstugan" Àr en somrig och sexig novell om brusande lÀngtan som byggs upp mot förlösning och att hitta förÀlskelse dÀr man först trodde att det bara fanns lust.

Veronica Must Àr en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner Àr lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" pÄ danska. Ekner har dessutom en lÄng karriÀr som undervisare bakom sig.