(0)

Begravningsvin

E-Book


Följ med pĂ„ en resa genom ögonen pĂ„ Jonna, Hannah och Mia, tre unga flickor vars liv tar en ovĂ€ntad vĂ€ndning nĂ€r de placeras hos Siv och Stig. Jonna och Mia finner glĂ€dje i varandras sĂ€llskap, medan Hannah, den stillsamma och insektsintresserade flickan, drar sig undan. Det Ă€r i kĂ€llaren, i sĂ€llskap med Stig, som Hannahs dolda talang för lĂ€sning upptĂ€cks – en hemlighet de bĂ„da beslutar sig för att behĂ„lla för sig sjĂ€lva.

NÀr en oskyldig kommentar och en flÀck av ketchup missuppfattas som tecken pÄ sexuella övergrepp, dras Stig in i en malström av anklagelser. Romanen gestaltar den tragiska följden av dessa missförstÄnd: Stigs orÀttvisa hÀktning, hans fall frÄn nÄd, och det slutgiltiga ödesdigra beslutet som lÀmnar ett outplÄnligt mÀrke pÄ varje karaktÀrs liv. Författaren vÀver skickligt samman deras berÀttelser och tvingar lÀsaren att ifrÄgasÀtta hur det kunde bli sÄ hÀr, vad sanningen Àr, och hur de tre flickornas liv pÄverkas.

Begravningsvin utforskar en gripande historia om missförstÄnd, hemligheter och deras tragiska konsekvenser. Den kommer att eka i ditt sinne lÄngt efter det sista bladet Àr vikt.