(72)

Belleville

Hörbuch und E-Book


Kaksi komeaa veljestÀ, yksi mÀÀrÀtietoinen nainen...

Noora on juuri pÀÀttÀnyt viimeisimmÀn työrupeamansa pariisilaisessa luksushotellissa, kun hÀnen perhetuttavansa ja ikuinen ihastuksensa Elias kertoo veljensÀ Erkon etsivÀn uuteen hotelliinsa työntekijöitÀ. Noora innostuu vÀlittömÀsti: Erkon hotellit ovat Suomen kovinta kÀrkeÀ eikÀ hienompaa lisÀystÀ ansioluetteloon voisi toivoa.

Työhaastattelussa Noora tapaa molemmat veljekset: Elias on pÀÀtÀhuimaavan komea niin kuin aina ennenkin, mutta Erkko osoittautuu varsin tavanomaiseksi upean veljensÀ rinnalla. Noora hyrisee kuitenkin tyytyvÀisyydestÀ, sillÀ nuorempi veli nÀyttÀÀ viimeinkin huomanneen hÀnet. Kun Noora sitten pÀÀtyy Erkon assistentiksi, hÀn saakin hÀmmÀstyÀ: hÀnen kiihkeÀt ja levottomat tunteensa eivÀt kohdistukaan Eliakseen vaan yhÀ useammin kylmÀkiskoiseen Erkkoon!

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.