(0)

BRÆNDTE SPOR

E-Book


Task Force One med Bjørn Agger og Nancy får travlt, da ledelsen sætter gruppen ind mod en forestående bandekrig om hashmarkedet på Christiania.

To voldtægtsforbrydere flygter fra Københavns Byret, og de gemmer sig hos en ven på Christiania. En af dem bliver dræbt under et røveriforsøg mod ”Kongen”, lederen af rockergruppen ”De Nådesløse”.

Den overlevende gemmes hos Wulff Pack fra Nørrebro, og de vil ind på det lukrative hashmarked, men det ønsker ”Kongen” ikke.

I Spanien sidder rockeren ”Holger Danske” og styrer hashforsendelser til Danmark. Politiet har kig på en af hans forsendelser og følger den via GPS-tracker, klar til at slå til i Danmark.

”Kongens” advokat bor i en landejendom i Odsherred tæt på flyvepladsen ved Hagested. Han er ulden i kanten og smugler blandt andet det dødsensfarlige Fentanyl og kokain til landet med sit fly. Han arbejder med serbiske forbindelser i Malmø.

Bandekrigen udvikler sig, samtidig med at en narkoman dræber flere af de prostituerede kvinder på Vesterbro.

Der er et så betændt kriminelt miljø i København, at vi også ser en svensk ”dødspatrulje” likvidere en person i krigen mellem de to grupperinger.