(110)

Charlotan tarina

Hörbuch und E-Book


Rakkaus on vÀkevÀmpi kuin sÀÀtyrajat.

Historiallisen viihteen mestarin vĂ€rikyllĂ€inen romaani itsenĂ€isestĂ€ Charlotasta, joka taistelee sukunsa mÀÀrittĂ€mÀÀ kohtaloa vastaan vuosien 1788–1840 Suomessa.

Pirjo Tuominen kuvaa tuotannossaan historian menestyneitÀ naisia, joiden elÀmÀÀ ei mÀÀritÀ vain rakkaus. Charlotta kasvaa aatelisen ÀitinsÀ valvomana ja kokee upseeri-isÀnsÀ julkisen teloituksen. Lopulta hÀn kohtaa Wolterin, joka on jo nuorena perinyt porvarissukunsa ruukit ja valtavan vastuun. Mutta heidÀn rakkautensa esteenÀ on sÀÀtyrajat. Ne heidÀn on murrettava yhdessÀ, jotta he voivat tarttua oman elÀmÀnsÀ ohjiin.

Kustavilaisen ja tsaarinvallan kiihkeÀsykkeisessÀ maailmassa muuttuvat niin valtakuntien rajat kuin sovinnaiset tavatkin. Yksi pysyy: rauta, jota tarvitsee niin sotakoneisto kuin rauhanajan rakennustyö.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentÀ teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. HÀnen teoksensa elÀvÀt uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin tarinoiden lumoamina.


Sprecher*in: Annu Valonen
Dauer: