(2)

Dansa vid vulkanens rand

E-Book


"Mödrar lÀr oss att vara tÄlamodiga, ett mer stillsamt sÀtt att resignera, eftersom de vet att i begÀret och förÀlskelsen finns ocksÄ lögner och underkastelse. BegÀret hÄller inte en livstid, sa hon till mig. Inte kÀrlek heller, svarade jag. Jag tror pÄ det dÀr första mötet, mamma, ögonens sprÄk, yrseln, mullret. Det du tror pÄ, kÀra barn, kommer att sluta i sorg. Men sÄ Àr livet."

Emma Àr fyrtio Är, lyckligt gift med tre barn - ett perfekt liv, enligt henne sjÀlv. Men en dag, pÄ vÀg in i en restaurang, fÄr hon syn pÄ en frÀmmande man som hon inte kan slita sina ögon ifrÄn. NÀr deras blickar möts vet hon direkt: hon mÄste vara tillsammans med honom. Emma lÀmnar sin trygga tillvaro för nÄgot nytt, nÄgot hon inte har en aning om vad det ska leda till. Men Àr hon beredd att förlora allt?

Grégoire Delacourt Àr tillbaka med en passionerad kÀrlekshistoria som leker med det farliga. Med en lÀtt ton grÀver han i hur lust och ÄtrÄ kan driva dig till det ovÀntade, hur sÄrbart livet Àr - och hur allt kan raseras pÄ ett ögonblick.